Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry

Tervetuloa jäseneksi puoluepoliittisesti sitoutumattomaan kaikille kyläläisille avoimeen kyläyhdistykseen!

Kyläyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää kylän asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylän elinkelpoisuutta ja toimia kylän edunvalvojana. Yhdistyksen tavoitteena on myös pyrkiä edistämään kylän asukkaiden toimeentulomahdollisuuksia sekä kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä yhteistyötä.

Kyläyhdistyksen jäsenmaksu on 5 €/v (ei liittymismaksua). Maksu suositellaan maksettavan MobilePaylla kyläyhdistyksen numeroon 12500 tai sen voi suorittaa käteisellä hallituksen jäsenelle, joka siirtää maksun yhdistykselle tai pankkimaksuna yhdistyksen tilille FI59 5640 0220 4073 86 käyttäen viitenumeroa 19994. Mikäli maksat toisen puolesta, ilmoita tästä kylayhdistys@rautiosaari.fi, jotta maksu voidaan kohdistaa oikealle jäsenelle.

 

Mikäli et vielä ole jäsen, liity kyläyhdistyksen jäseneksi tästä linkistä !


Päivitetty viimeksi: 12.4.2024   Sivuston ylläpito OuRait Oy