Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry

Ilmoita kohteesi myyntiin

Halutessasi kohteesi myyntiiin, ota yhteyttä kyläyhdistykseen. Edellytämme, että olet hyväksynyt käyttöehdot ennen ilmoituksesi esillelaittoa.

 

* Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Rautiosaaren tonttipörssin käyttöehdot

Tonttipörssi on ilmainen tonttien ja maa-alueiden välityspaikka. Tonttipörssissä voi myydä tai vuokrata omistamiaan Rautiosaaren kylällä sijaitsevia tontteja, maa-alueita tai kiinteistöjä (kohteita). 

Myyjä on, ilmoittaessaan kohteen myyntiin tai vuokralle, luovuttanut vapaaehtoisesti tiedot Rautiosaaren Kyläyhdistyksen tonttipörssissä julkaistavaksi. Ilmoittaja on täten tietoinen itseään ja kohteitaan koskevista tiedoista. Näitä tietoja voidaan näiden käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen luovuttaa kohteesta kiinnostuneille suullisesti, kirjallisesti tai sähköisessä muodossa.

Ilmoittaja voi milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Ilmoittajan velvollisuus on myös ilmoittaa viipymättä tonttipörssin ylläpitäjälle kiinteistössä tapahtuneet myynti/vuokraustoimenpiteet tonttipörssin päivitystä varten.

Tonttipörssi ei tee kiinteistönvälitystoimintaa, eikä se myöskään ota vastuuta kiinteistön kauppaa koskevissa asioissa. Tonttipörssi julkaisee tiedot sille toimitetun aineiston mukaisesti, eikä vastaa tietojen oikeellisuudesta.


Päivitetty viimeksi: 12.4.2024   Sivuston ylläpito OuRait Oy