Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry

Päiväkoti

32-paikkainen Rautiosaaren päiväkoti on perustettu syksyllä 1976 ja on siten vanhimpia päiväkoteja nykyisessä Rovaniemen kaupungissa. Aikaisemmin kylällä toimi vanhempien ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Päiväkoti oli kylällä tarpeen, sillä alueella asui paljon nuoria lapsiperheitä. Vanhemmat työskentelivät vanhainkodilla, joka sijaitsee päiväkodin välittömässä läheisyydessä.

Nykyisin Rautiosaaren päiväkoti palvelee myös Alakorkalon, Hirvaan ja Pahtajan lapsiperheitä. Iältään 1-6-vuotiaita lapsia on 30. Päiväkodin ryhmän nimi on sinikellot. Hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta vastaavaa henkilökuntaa on 5 ja avustavaa henkilökuntaa 3. Päiväkodilla annetaan myös esiopetusta. Esiopetuksessa on tällä hetkellä 9 lasta.

Osoite: Rommantie 50, 97110 Rautiosari


Päivitetty viimeksi: 12.4.2024   Sivuston ylläpito OuRait Oy