Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry

Päiväkodin vanhempaintoimikunnan myyjäiset 27.3.2010 oli menestys

19.4.2010

Viikkoa ennen pääsisäistä Valajastalolla järjestettiin Rautiosaaren päiväkodin vanhempaintoimikunnan toimesta pääsiäismyyjäiset ja kirpputori.

Aurinkoinen sää houkutteli tapahtumaan paljon kävijöitä niin kylältä, kuin kauempaakin. Laavulla paistetut makkarat ja muurinpohjaletut maistuivat kaupankäynnin ohella. Sisällä talossa saattoi tehdä kirpparilöytöjä yhdentoista myyjän pöydistä, kokeilla arpaonnea ja nauttia kahvion antimista.

Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä päiväkodin hankintoihin. Vanhempaintoimikunta on toiminut aktiivisesti parin vuoden ajan ja erilaisten tapahtumien ja tempausten kautta kerätyillä varoilla on hankittu päiväkodille mm. leluja sekä sisustus- ja säilytystarvikkeita. Pääsiäistapahtuman tuotoilla on tarkoitus hankkia mm. jalkapallomaalit ja haaveissa on kasvattaa jo olemassa olevaa pesämunaa leikkimökin hankintaan.

Vanhempaintoimikunta kiittää kaikkia lelu- ym. lahjoituksien tuoneita sekä muita tapahtumaan osallistuneita! Saamamme hyvän palautteen siivittäminä tapahtuma tullaan uusimaan ensivuonna.

Kaikki vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan lasten ja oman päiväkotimme hyväksi!Päivitetty viimeksi: 12.4.2024   Sivuston ylläpito OuRait Oy