Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry

Yrittäjä! Oletko jo hakenut palveluseteliä?

27.10.2010

Jopa tonnin tuki Rovaniemen kylien yrityksille ja yrittäjille

 

Onko sinulla pk-yritys entisen Rovaniemen maalaiskunnan alueella? Sinulla on mahdollisuus saada palveluseteli, jolla voit 

  • ostaa asiantuntijapalveluja
  • tehdä pieninvestointeja
  • hankkia lisäkoulutusta
  • rakentaa markkinointia ja yritysimagoa

Palveluseteli on pk-yritykselle tai elinkeinon- ja ammatinharjoittajalle myönnettävä harkinnanvarainen tuki, jonka tavoitteena on aktivoida yritysten kehittämistä, parantaa yrityksen toimintaedellytyksiä sekä lisätä yksityisten palveluiden kysyntää. 

 

Palvelusetelin saa hankintaan, johon ei ole jo saatu muuta julkista tukea. Tuen osuus on hankinnan arvonlisättömästä hinnasta enintään 60 %, enintään 1000 €/yritys/kalenterivuosi. Tukiprosentin ollessa 60 % hankinnan arvonlisäveroton enimmäishinta on 1 666,66 € (alv0%). Tuki on de minimis –säännön alaista.

 

Jos sinulle on myönnetty palvelusetelitukea kahtena vuotena, kolmatta kertaat tukea ei voida myöntää.

 

Hae palveluseteliä oheisesta liitetiedostosta löytyvällä lomakkeella tai paperilomakkeella, jonka saat Rovaniemen Kehityksen toimistosta (Ainonkatu 1).

 

Lisätietoja ja hakuohjeet Rovaniemen Kehitys Oy:n sivuilta.Päivitetty viimeksi: 12.4.2024   Sivuston ylläpito OuRait Oy